Zajímavé prohlídky Třeboně

prohlídky TřeboňV Třeboni můžete zažít zajímavé prohlídky městem a dalšími památkami. Městem Vás provedou historické postavy z dob dávno minulých, přenesete se v paměti od stovky let zpět.

NOVĚ - Prohlídky třeboňského Divadla J. K. Tyla

Informační centrum Třeboň pro Vás připravilo možnost nahlédnout do prostor divadla J.K. Tyla na náměstí v době, kdy se zde nekoná žádné představení. Díky tomu můžete nahlédnout i tam, kam se běžně nedostanete - zákulisí nebo technické zázemí a další prostory. Samozřejmě se dozvíte informace z historie i současnosti divadla.

Prohlídky se uskuteční ždy v pondělí od 13.30 hodin.

Vstupné plné činí 70 Kč, snížené 50 Kč, rodinné 140 Kč. Zakoupit si je můžete v informačním centru na náměstí v Třeboni.

 

Kostýmované prohlídky Domu Štěpánka Netolického

V nově otevřené domě Štěpánka Netolického si můžete nechat vyprávět příběh objektu přímo od jeho slavného majitele, rybníkáře a stavitele Štěpánka Netolického.

Prohlídku je nutné rezervovat předem buďto v Turistickém informačním centru (Masarykovo náměstí 103, Třeboň), nebo v Domě Štěpánka Netolického (Masarykovo náměstí 89, Třeboň), případně telefonicky.

 

Večerní prohlídky Třeboně s historickými průvodci

Procházka Třeboní s dvořanem a dvorní dámou nebo mnichem a kuchařkou Dorotkou. Prohlídka trvá zhruba 80 minut, děti do 10 let zdarma. Vstupenku si můžete zakoupit i na místě nebo  v předprodeji v Informačním a kulturním středisku, v lázních Aurora a v Bertiných lázních. Vstupné pro dospělého je  100 Kč, studenti a důchodci 70 Kč.

 

Po stopách Schwarzenberků

 

Dobří duchové města vám odkryjí historii za rodu Schwarzeberků tak, jak ji zažili...

  • termíny od června do září
  • začátek v 19:00 u kašny na náměstí
  • vstupné: 100 Kč a 70 Kč | předprodej TIC Třeboň

 

Noční prohlídky pivovaru Regent

Projdete se starým pivovarským podzemím, ochutnáte domácí chléb pečený s použitím pivovarských kvasnic a mláta. Můžete ochutnat i nefiltrované nepasterizované pivo přímo z ležáckých tanků.

Prohlídky se konají každý pátek a sobotu vždy od 21 hodin. Počet míst je omezen a proto je nutné zarezervovat místa na tel 777 357 090.

Kontakt

Rezervace

Mobil:  775 628 422
            775 628 420
BinovaJarmila@seznam.cz

 

 

Kde nás najdete?

Domanín 130 (Ostende)
37901 Třeboň

 

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout

Ubytování Amálka v Třeboni hodnocení